Laitteet

Laiteportfoliomme kattaa kannettavia ja kiinteitä RAIN RFID-lukijoita ja antenneja sekä viivakoodilukijoita tavaravirran seurantaan ja tuotteiden paikantamiseen.  

Käsilukijat

Kaikki kannettavat käsilukijamme ovat suorituskyvyltään ja toiminta-ajaltaan huippuluokkaa, mutta silti kevyitä käyttää. Ne lukevat viivakoodien ja/tai RFID-tunnisteiden tiedot. RAIN RFID -teknologian avulla varastonhallinta ja tuotteiden seuranta onnistuu reaaliajassa. 

Käsilukijamme soveltuvat erinomaisesti tilanteisiin, joissa kiinteän lukijan lukutarkkuus ei yllä asiakkaan tavoitteisiin ja käsilukijoiden kannettavuus on tärkeää tai toiminnan ehdoton edellytys.

Lue lisää käsilukijoistamme »

Kiinteät lukijat

Kiinteät RAIN RFID –lukijamme ovat erityisen luotettavia suurien tavaramäärien skannaamisessa. Erittäin tehokkaat lukijat auttavat asiakkaitamme hallitsemaan laaja-alaisia toimitusketjun eri vaiheineen. 

Kiinteät lukijat asennetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan kattoon, seinälle, portteihin tai esimerkiksi kassatiskin alle. Kiinteä lukija on erinomainen valinta suurien tunnistemäärien automaattiseen lukemiseen. 

Linkki kiinteisiin lukijoihin »

Lisälaitelukijat 

Liitä nykyiset älylaitteesi Lisälaitelukijat-perheemme tuotteisiin ja tee älylaitteistasi RAIN RFID -lukijoita! 

Lue lisää lisälaitelukijoistamme »

Antennit

Antenni-perheeseemme kuuluvat sekä pitkän että lyhyen lukuetäisyyden RAIN RFID -antenneja. Eri antennimallit mahdollistavat lukuetäisyyksiä 1 senttimetristä yli 10 metriin. 

Asiakkaamme tarpeesta riippuen voimme tarjota myös tarpeiden mukaan räätälöityjä antenneja useisiin erilaisiin sovelluskohteisiin.

Lue lisää antenneistamme

Moduulit

Laitteidemme suorituskyvyn ydin on oma RAIN RFID -moduuli. RAIN RFID -moduulimme mahdollistavat jopa 200 tunnisteen lukua sekunnissa. 

Moduulit myydään asiakkaille, jotka rakentavat omaa RAIN RFID -laitetta. 

Lue lisää moduuleistamme

NORDIC ID raTKAISUT

Teemme yrityksen tuotevirrasta ja jokaisesta yksittäisestä tuotteesta digitaalisesti näkyvän.  Ratkaisujemme avulla pystyt seuraamaan missä esimerkiksi tavarat, työlaitteet ja vuokrattava omaisuus on, joilloin työresursseja voidaan käyttää tehokkaammin.

Lue lisää ratkaisuistamme