Käsilukijat

Nordic ID HH83

Nordic ID Android -sarja

NORDIC ID HH83

Uusi lippulaivatuotteemme Nordic ID HH83 on uuden sukupolven Android-pohjainen käsilukija, joka vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin!

Tämä aikaa ja tehokäyttöä kestävä kannettava lukija on suunniteltu nopeaa, tarkkaa ja luotettavaa tiedonkeruuta varten, olipa kyse sitten viivakoodin tai UHF RFID:n lukemisesta. Sen huolella harkittu ergonominen muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen koko työpäivän ajan.

Modulaariseksi suunnitellun muotoilunsa ansiosta laite on helposti päivitettävissä ja voit siirtyä viivakoodista RFID:hen sitten, kun olet valmis – ja säästät investoinnissasi!

Kun päätös on tehtävä, valitse Nordic ID HH83 lukija, joka on ajaton ja menestyy tulevaisuudessakin.

Lue lisää Nordic ID HH83 -lukijastamme

 

NORDIC ID HH53

Nordic ID HH53 on Android-pohjainen lukija, joka tuo älypuhelimista tuttua käytettävyyttä ja käyttömukavuutta RAIN RFID -lukijaan. Tämä tehokas käsilukija soveltuu monipuolisuutensa ansiosta sekä vaativaan pitkän etäisyyden skannaukseen, että tarkkaan yksittäisen tuotetiedon lukemiseen.

Kevyempi malli sopii erinomaisesti kauppoihin tilanteisiin, joissa luetaan pienempiä tuotemääriä tai yksittäisiä tuotetietoja. Järeämpi malli on oiva valinta varastoympäristöihin, joissa suuria määriä saapuvia tai lähteviä toimituksia skannataan työvuorojen aikana.

Lue lisää Nordic ID HH53 -lukijastamme

 

Nordic ID Medea –sarja 

Älykäs Nordic ID Medea on moderni RAIN RFID -käsilukija tilanteisiin, joissa tarvitaan äärimmäisen nopeaa, luotettavaa ja tarkkaa skannausta. Lukija sekä lukee että kirjoittaa RAIN RFID -tunnisteita. Pitkän akunkeston ansiosta Nordic ID Medea pysyy käyttökunnossa myös pidemmän työvuoron aikana ilman erillistä välilatausta. Tämän laiteperheen lukijoilla tietojen kerääminen on tehokasta ja luotettavaa. 

Monipuoliset Nordic ID Medea -lukijamme soveltuvat sekä varaston inventaarioon että yksittäisten tuotetietojen skannaamiseen esimerkiksi kaupan lattialla. 

Lue lisää Nordic ID Medea –sarjastamme

Nordic ID Morphic -sarja

Nordic ID Morphic on portfoliomme kompaktein käsilukija, jota on helppo käyttää yhden käden otteella ja laittaa taskuun käytön jälkeen. Tämä RAIN RFID -käsilukija palvelee hyvin erilaisissa tilanteissa. Lukija on yhteensopiva eri yhteysteknologioiden kanssa ja sillä skannaa yhtä hyvin viivakoodeja kuin RFID-tunnisteitakin. 

Kätevän kokonsa ja kevyen rakenteensa vuoksi Nordic ID Morphic on erittäin suosittu vähittäiskapan alalla. Liiketilan kaikkien tuotteiden tiedot on nopeasti skannattu tällä kevyellä lukijalla. 

Lue lisää Nordic ID Morphic –sarjastamme

Nordic ID Merlin -sarja 

Nordic ID Merlin on vankkarakenteinen lukija, joka kestää kovempaakin käyttöä. Sarjan lukijat ovatkin erityisen suosittuja haastavissa lukuympäristöissä, kuten raskaan teollisuuden ja logistikaan aloilla. 

Lukijalla on helppo paikantaa esimerkiksi varaosia ja komponentteja työpisteillä sekä asennuksen eri vaiheissa. Sen avulla on helppo lukea tuotetietoja toimituksien ja kuljetuksien yhteydessä. Näppäimistö on suunniteltu erityisesti tukemaan hanskojen käyttöä.

Lue lisää Nordic ID Merlin-sarjastamme

Nordic ID RF -sarja  

Suositut ja pitkään markkinoilla olleet Nordic ID RF -sarjan helppokäyttöiset viivakoodilukijamme ovat jo keränneet vakiintuneen käyttäjäkunnan. Lukijan avulla kerätty data päivittyy suoraan järjestelmään, joka takaa nopean ja tarkan asiakaskokemuksen. Lukija soveltuu erinomaisesti vähittäiskaupan tarpeisiin.

Lue lisää Nordic ID RF -sarjastamme