Käsilukijat

Nordic ID Android -sarja

NORDIC ID HH85

Tutustu Android perheemme kovin jäseneen- järeä Nordic ID HH85 käsilukija on täällä.

Tämä uusi RFID lukija on suunniteltu käytettäväksi vaativissa olosuteissa kuten teollisessa ympäristössä ja ulkona. Lukijalla on IP65 luokitus ja kestää 1,6 metrin pudotuksia. Ergonominen pistoolikahva tekee siitä helposti käytettävän myös hanskat kädessä.

Lue lisää Nordic ID HH85 lukijastamme

Nordic ID HH83

NORDIC ID HH83

Uusi lippulaivatuotteemme Nordic ID HH83 on uuden sukupolven Android-pohjainen käsilukija, joka vastaa myös tulevaisuuden haasteisiin!

Tämä aikaa ja tehokäyttöä kestävä kannettava lukija on suunniteltu nopeaa, tarkkaa ja luotettavaa tiedonkeruuta varten, olipa kyse sitten viivakoodin tai UHF RFID:n lukemisesta. Sen huolella harkittu ergonominen muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen koko työpäivän ajan.

Modulaariseksi suunnitellun muotoilunsa ansiosta laite on helposti päivitettävissä ja voit siirtyä viivakoodista RFID:hen sitten, kun olet valmis – ja säästät investoinnissasi!

Kun päätös on tehtävä, valitse Nordic ID HH83 lukija, joka on ajaton ja menestyy tulevaisuudessakin.

Lue lisää Nordic ID HH83 -lukijastamme

 

NORDIC ID HH53

Nordic ID HH53 on Android-pohjainen lukija, joka tuo älypuhelimista tuttua käytettävyyttä ja käyttömukavuutta RAIN RFID -lukijaan. Tämä tehokas käsilukija soveltuu monipuolisuutensa ansiosta sekä vaativaan pitkän etäisyyden skannaukseen, että tarkkaan yksittäisen tuotetiedon lukemiseen.

Kevyempi malli sopii erinomaisesti kauppoihin tilanteisiin, joissa luetaan pienempiä tuotemääriä tai yksittäisiä tuotetietoja. Järeämpi malli on oiva valinta varastoympäristöihin, joissa suuria määriä saapuvia tai lähteviä toimituksia skannataan työvuorojen aikana.

Lue lisää Nordic ID HH53 -lukijastamme

 

Nordic ID RF -sarja  

Suositut ja pitkään markkinoilla olleet Nordic ID RF -sarjan helppokäyttöiset viivakoodilukijamme ovat jo keränneet vakiintuneen käyttäjäkunnan. Lukijan avulla kerätty data päivittyy suoraan järjestelmään, joka takaa nopean ja tarkan asiakaskokemuksen. Lukija soveltuu erinomaisesti vähittäiskaupan tarpeisiin.

Lue lisää Nordic ID RF -sarjastamme