Kiinteät lukijat

NORDIC ID HH85

Lue lisää

Nordic ID Sampo- sarja

Älykkäät Nordic ID Sampo -sarjamme litteät RAIN RFID -lukijat voidaan asentaa paikkoihin, jossa tilaa on rajoitetusti. Tämän laiteperheen kevyimmät lukijat ovat omiaan esimerkiksi kaupan ja ravintoloiden kassoilla. 

Integroitu tietokone mahdollistaa myös kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen ja käytön. 

Järeämmät Nordic ID Sampo -perheemme variantteja käytetään erityisesti integroituneina varaston portteihin sekä muihin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta ja luotettavaa pitkän lukuetäisyyden lukijaa.

Lue lisää Nordic ID Sampo -sarjastamme

 

Nordic ID AR-sarja

Nordic ID AR -lukijamme ovat todella tehokkaita kiinteitä älylukijoita, jotka soveltuvat automaattiseen reaaliaikaiseen inventointiin ja esineiden seurantaan. Tehokkaimmillaan AR-sarjan lukija skannaa 120 neliön alueen ja 1 000 tunnistetta sekunnissa. Näiden ominaisuuksiensa ansioista ne ovat erinomaisia hyllytettyjen tavaroiden lukijoita. 

Integroitu tietokone mahdollistaa myös kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen ja käytön.

Nordic ID AR-sarjan lukijamme ovat täydellinen valinta älyhyllyjen tai suurten alueiden skannaamiseen sekä erilaisten porttikokonaisuuksien luomiseen. Sarjan kiinteä lukija on paras valinta varastossa tai isossa kauppatilassa, kun halutaan tietää tarkkaan mitä tavaraa on missäkin ja kuinka paljon.

Lue lisää Nordic ID AR -sarjastamme