Lisälaitelukijat

Nordic ID EXA31

Nordic ID EXA31 on pienikokoisin laitteemme. Se mahtuu taskuun kuin taskuun. Eri kiinnitystapojen ansiosta Nordic ID EXA31 -lukijan voi pukea hanskan avulla käteen, klipsillä kynän lailla taskuun tai kotelolla vaikkapa vyölle roikkumaan.

Pienestä koostaan huolimatta Nordic ID EXA31 soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tuotteiden paikantamiseen hyllystä tai yksittäisten tuotetietojen lukemiseen tavaran vastaanotossa.

Lue lisää Nordic ID EXA31 -lisälaitelukijoistamme

 

Nordic ID EXA51e

Liittämällä mobiililaitteesi Nordic ID EXA51e -lukijaamme, teet esimerkiksi älypuhelimestasi RAIN RFID -lukijan. Näet skannaamasi tuotteiden tiedot älypuhelimessasi reaaliaikaisesti. Kehittämämme asiakasohjelman avulla pystyt lähettämään esimerkiksi tuotetietoja järjestelmään ja käsittelemään tunnistetiedot. Sovelluskehitys onnistuu vaivattomasti tuttujen Android, iOS ja Window 10 -laitteiden sovelluskehitystyökalujen avulla.

Lue lisää Nordic ID EXA51 -lisälaitelukijastamme

Nordic ID Stix 

Nordic ID Stix on pieni, vain luottokortin kokoinen, USB-portin kautta kytkettävä RAIN RFID -lukijamme. Se on helppo liittää suoraan tietokoneeseen, puhelimeen tai tablettiin, joka takaa nopean käyttöönoton. Nordic ID Stix on litteän ja pienen koonsa ansiosta sopiva ympäristöihin, jossa kookkaampaa lukijaa ei ole mahdollista käyttää. 

Lue lisää Nordic ID Stix –lisälaitelukijastamme Nordic ID Stix »