Nordic ID S/MART

Nordic ID S/MART voi olla jopa täysin on miehittämätön, 24/7 avoinna oleva kauppa. Älykaupassa itsepalvelukassa korvaa kassahenkilökunnan, automaattinen varastoseuranta hoitaa inventaarion ja kulkulupa suojaa väärinkäytöksiltä.

Kasvata asiakaskuntaa

S/MART Älykauppa tuo kauppasi minne vain. S/MART -kaupan aukioloaikoja eivät sido henkilökunnan työajat se on avoinna aina ja tavoittaa helposti kuluttajan

Laajenna vaivattomasti

Entä, jos S/MARTin asiakasvirta yllättääkin iloisesti tai tuotevalikoimaa tekisi mieli kasvattaa? Eipä huolta, laajennetaan kauppaa! Siirrettävät laajennusyksiköt voidaan ohjata aina sinne, missä kysyntää on eniten: esim. kesällä mökkikuntiin.

Valikoiman hallinta hyppysiin

Voit seurata koko tuotevalikoimaa reaaliaikaisesti vaikka kotisohvalta, aina yksittäisen tuotteen tasolle asti. Pääset täydentämään valikoiman ennen hyllyjen tyhjenemistä ja karsimaan tarpeettomat varastot ajoissa.

Pidä asiakkaistasi hyvää huolta digitaalisesti

S/MART Älykaupassa asiakas ei jää yksin. Infotaulut kertovat tuotetietoja, antavat ruoanlaittovinkkejä ja suosittelevat oheistuotteita. Itsepalvelukassalla jonottaminen on liito-oravan näkemiseen verrattava harvinaisuus.

KESKEISET OMINAISUUDET

Kassajärjestelmäintegraatiot

Itsepalvelukassat

Reaaliaikainen varastonseuranta

Tavaravirran hallinta