Ratkaisut

Tuotevirta läpinäkyväksi

Teemme yrityksen tuotevirrasta ja jokaisesta yksittäisestä tuotteesta digitaalisesti näkyvä. Näin esimerkiksi tavarat, työlaitteet ja vuokrattava omaisuus ovat napakasti seurannassa, ja resursseja vapautuu niiden etsimisestä ja valvonnasta tärkeämpiin tehtäviin. Palvelumme avulla saat haltuun myös arvoketjun läpinäkyvyyden. 

Nordic ID -palvelun avulla tiedät, missä myymäsi tuotteet tai valmistamasi komponentit sijaitsevat, ja mikä on niiden tila. Seuraat niiden liikkeitä ja hallitset varastoarvoja reaaliaikaisesti – vaikka omalta mobiililaitteeltasi, ympäri vuorokauden. Järjestelmän avulla sinun on myös helppoa todentaa tuotteiden aitous aina valmistajalta tiskille asti. 

Lue lisää ratkaisuistamme »

PaaS-alusta tuotevirran hallintaan

Voit unohtaa raskaat järjestelmäintegraatiot ja suuret alkuinvestoinnit: tarjoamme helposti käyttöönotettavan, pilvipalvelun, joka osaa kommunikoida jo käytössä olevien järjestelmien kanssa. Asiakkaanamme pääset ottamaan suoraan käyttöön uusinta teknologiaa ilman mittavia aloituskustannuksia ja hyödyntämään dataa eri lähteistä myös tulevaisuudessa. 

Lue lisää alustastamme »

S/MART Älykauppa

Laajenna kauppasi jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan – kannattavasti!

Lue lisää älykaupastamme »

Lue lisää ratkaisuistamme

Kaupan digitalisointi »

Lisää myyntiä, paranna asiakaskokemus 

Läpinäkyvä tavarankierto »

Ota tavarasi kierrot haltuun reaaliaikaisesti

Tuotannon tehostaminen »

Optimoi tuotantosi tarpeen mukaan

Alusta »

Kaikki kaipaamasi tavaratieto yhdessä paikassa