Alusta

Helppo käyttöönotto

PaaS-sovelluksemme palvelee asiakkaiden reaaliaikaisen materiaali- ja tuoteseurannan sekä tiedonhankinnan tarpeita. Voit hyödyntää jo käytössä olevia järjestelmiä (esim. ERP tai CRM) – kehittämämme IoT-alusta keskustelee sujuvasti REST API-rajapinnan kautta niiden kanssa ilman raskaita järjestelmäintegraatioita.

Yhteensopiva eri teknologioiden kanssa 

Alustamme mahdollistaa datan hyödyntämisen eri lähteistä nyt ja tulevaisuudessa. Datankeräystä voi suorittaa RFID-teknologialla, Bluetoothilla, NFC:llä, viivakoodien luennalla tai jollakin muulla sensoriteknologialla. 

Ei suuria alkuinvestointeja

Asiakkaanamme pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa jatkuvalaskutteisesti, ilman suuria alkuinvestointeja. Palvelu on helppo ottaa käyttöön, ja maksat vain valitsemistasi ominaisuuksista.

Kokonaisvaltainen palvelu 

Sinun ei tarvitse huolehtia palvelun toimivuudesta ja ylläpidosta, sillä me huolehdimme niistä. Saat sekä reaaliaikaista tietoa että analytiikkaa materiaali- ja tuotevirtojen liikkeistä ja määristä selkeällä avaimet käteen -periaatteella.

Laiteriippumaton palvelu

Kaikkea tätä voit seurata myös omalla mobiililaitteellasi, olit sitten kotisohvalla tai reissussa. Mobiilisovelluksemme avulla voit myös inventoida ja paikantaa yksittäisiä tuotteita, olivat ne sitten myymälässä tai vasta tuotantolinjalla.