Kaupan digitalisointi

Parempi asiakaskokemus ja enemmän myyntiä 100%:n saatavuudella – kauppasi digitalisointi sujuvoittaa ostoksia ja tekee samalla asiakaskokemuksesta miellyttävämmän! 

Enää myyjän ei tarvitse arvuutella asiakaspalvelutilanteessa, onko tuotetta saatavilla jossain vai ei – ratkaisumme avulla tuotteiden reaaliaikainen sijainti ja määrä ovat koko ajan selvillä. Samalla tuotteiden alkuperätiedot ja toimitusketjun läpinäkyvyys ovat helposti todennettavissa, mitä moderni kuluttaja osaa arvostaa.

Hyödyt

Tuotevirta hallintaan

Jokaisen tuotteen tiedot ovat reaaliaikaisina saatavilla 24/7 omalla mobiililaitteellasi ja sinulla on suora näköyhteys koko arvoketjuun. Modernissa maailmassa on yrityksen menestymisen perusedellytys, että tuotteen matkaa voidaan seurata riippumattomasti ja läpinäkyvästi tuottajalta asiakkaalle asti.

Loppu paisuville varastosaldoille

Reaaliaikainen varastotieto mahdollistaa omnichannel- eli monikanavamyynnin yhteisvaraston, ja tuotteet saadaan myytyä viimeistä myöten. Tuotteiden tuhoaminen ja alaskirjaamiset voivat jäädä historiaan, eikä asiakkaalle tarvitse myydä ei-oota.

Alkuperä todistettavissa heti

Mitä kalliimpi tuote, sitä tärkeämpää on, että sen alkuperä voidaan todentaa. RFID-ratkaisumme avulla seuraat aukottomasti tuotteen koko matkan tilauksesta hyllylle asti, ja pystyt todistamaan aitouden myös asiakkaalle.

Inventointitarve ja resurssihukka kuriin

Kuinka paljon yrityksesi henkilökunta käyttää aikaa tuotteiden etsimiseen ja laskemiseen? Reaaliaikainen inventaario- ja sijaintitieto säästää valtavasti työtunteja ja lisää mielenrauhaa. Lisäksi lisätilausten tekeminen voidaan automatisoida. 

Keskeiset ominaisuudet

Reaaliaikainen varastonseuranta

Tavaravirran hallinta

Tuotteen paikannus

Palautukset

Itsepalvelukassat

Infonäytöt

Kassajärjestelmäintegraatiot