Läpinäkyvä tavarankierto

Vähennä tarkastusrutiineihin käytettävää aikaa 90 %!

Tiedätkö, missä yrityksesi koneet, kalusto ja muu käyttöomaisuus seilaavat? Ostetaanko liikkeeseen aina uusi laite varastoon hautautuneen tilalle?

Kun yrityksen omistamien esineiden elinkaari- ja sijaintitieto ovat hallinnassa, ei omaisuus pääse katoamaan talon ulko- tai sisäpuolelle. Järjestelmämme avulla sisään- ja uloskirjautuneiden tavaroiden tarkat tiedot ovat aina saatavilla. 

Hyödyt

Parempi asiakaskokemus

Kun vuokrattava esine (esim. työvaate) on paikannettavissa aina juuri halutun kokoisena ja värisenä, on yritysasiakkaan helppoa olla palveluun tyytyväinen. Loppukäyttäjille, kuten vaikkapa kylpylävieraille, hallittu tuotekierto näkyy mm. aina 100 % puhtaina ja kutsuvina vuodevaatteina.

Yrityksen laitteet ja tavarat hallintaan

Reaaliaikainen tieto käyttöomaisuuden sijainnista ja määrästä tuo ennustettavuutta jopa työvuorosuunnitteluun. Kun pysyt kartalla siitä, montako kertaa tavara on kulkenut kierron läpi, osaat varautua esim. huoltokatkoihin ja hankintoihin ajoissa.

Miten käyttöomaisuutesi voi juuri nyt?

Riippumatta siitä, koostuuko käyttöomaisuutesi työvaatteista, autoista tai laitteista, voit seurata sen tilaa 24/7. Tiedät aina, kun on määräaikaishuollon tai suojakäsittelyn aika. Saat myös tietoa siitä, onko tavara altistunut kosteudelle tai muille haitallisille olosuhteille. 

Tunnista tavarat, torju väärinkäytökset

Palasiko vuokrattu laite oudosti vanhentuneen oloisena takaisin? Ratkaisumme avulla varmistat yhdellä napinpainalluksella tavaroiden “henkilöllisyyden”. Samalla ominaisuudella voit estää mm. valtuuttamattomien henkilöiden pääsyn alueelle, estää likaisten työvaatteiden päätymisen käyttöön tai ylisuurien tavaramäärien lunastuksen.

Keskeiset ominaisuudet

Tavaran paikannus

Tavaravirran hallinta 

Reaaliaikainen varastoseuranta

Automaattiset hälytykset