Tuotannon tehostaminen

Vähennä tuotantoprosessin kesto kymmenestä päivästä yhteen!

Kun tuotantoprosessiin etsitään lisää tehoa, kannattaa raaka-aineiden ja osien saatavuus, varastointi ja sijainti optimoida. Toisaalta prosessin läpinäkyvyys ja raaka-aineiden alkuperän selvittäminen kuuluvat moderniin yritysvastuuseen ja ovat toisaalta toimiva tehoste myyntiargumentointiin.

Hyödyt

Seuraa materiaalin kulkua

Kun otat käyttöön älykkään materiaalinseurannan, tiedät, mitä ja milloin alihankkijasi ovat toimittaneet, ja mitkä materiaalit ovat jo käytössä. Samalla ratkaisumme auttaa tekemään koko tuotantoketjusta läpinäkyvän: näet alihankkijalta tilaajalle asti koko materiaalivirran.

Varmista komponenttien turvallisuus

Järjestelmämme avulla voit seurata jopa yksittäisten komponenttien matkaa läpi koko tuotannon. Saat myös varmistuksen siitä, että oikeat osat tulevat käyttöön ja ne ovat ehjiä. Tällöin asiakkaalle päätyvä lopputuote on todennäköisesti turvallinen ja laadukas.

Paikanna osat virrasta

Tuotantovirrassa liikkuu valtavia määriä eri osia ja komponentteja. Oikeiden osien nopea löytäminen työasemalta vaikuttaa tuntuvasti työn tehokkuuteen. Osien etsimiseen ja niiden puuttumisen aiheuttamiin pysähdyksiin kuluu helposti leijonanosa työtunneista.

Dokumentoi lopputuotteen laatu

Teollisuudessa laatujärjestelmät ohjaavat toimintaa. Reaaliaikainen tieto materiaalivirran tilasta ja liikkeistä tukee laadunhallintaa ja helpottaa sen dokumentointia: palvelumme avulla osoitat, ettei valmistettuja tuotteita esim. ole varastoitu vääränlaisissa olosuhteissa.

Keskeiset ominaisuudet

Reaaliaikainen varastoseuranta

Tavaravirran hallinta

Osien paikannus

Ympäristön olosuhteiden seuranta