Hallitus

Hallitus

Yhtiön hallitus tekee päätökset esimerkiksi merkittävien sopimusten, yrityskauppojen ja investointien toteuttamisesta. Hallituksella on yleinen vastuu yhtiöstä ja sen tytäryhtiöiden hallinnosta sekä yhtiön toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Lisäksi hallitus vahvistaa yhtiön strategiaa, organisaatiota, kirjanpitoa ja varainhoidon valvontaa koskevat periaatteet sekä nimittää toimitusjohtajan. 

JORMA LALLA

Perustaja, Hallituksen puheenjohtaja

  • Laaja kokemus kansainvälisestä myynnistä sekä liiketoiminnan ja strategian kehityksestä informaatio- ja  viestintätoimialoilta.
  • Hän perusti Nordic ID:n toimien 30 vuotta yhtiön toimitusjohtajana kehittäen sitä johtavaksi kansainväliseksi toimijaksi toimialallaan. Tätä ennen Jorma työskenteli Nokialla ja oli mm. kehittämässä Mobira Talkmania.

Leevi Parsama

Hallituksen jäsen

  • Leevillä on vahva media-alan tausta ja hänellä on kokemusta mm. johtotehtävistä digitaalisessa markkinoinnissa. Hän on toiminut yrittäjänä johtaen menestyksekkäästi globaalia verkkokauppaa.
  • Leevillä on useita hallitustehtäviä ja hän mentoroi yhtiöitä mm. verkkokaupassa. Hän työskentelee asiantuntijana eCom Growthissa, joka on kansallinen kasvuohjelma e-kaupankäynnille Suomessa.

ALPO ALHO

Hallituksen jäsen

  • Alpolla on pitkä yrittäjätausta, 40 vuoden yrittäjäkokemuksella, hän on rakentanut kattavan yhteistyöverkoston teollisuudessa sekä kartuttanut vankkaa osaamista teknologia- ja mekaniikkateollisuudesta. Hänen yrityksensä Proscomp tuottaa alumiini- ja muiden metallituotteiden suunnittelua, valmistusta, asennusta ja myyntiä teollisuuden tarpeisiin. 
  • Hän toimii hallituksen puheenjohtajana Citius Imaging LTD Oy, Almar Oy  ja Promakers yhtiöissä. 

HEIKKI PYLKKÄNEN

Hallituksen jäsen

  • Heikki on toiminut eri rooleissa liikkeenjohdon konsultoinnin, sekä myynnin ja markkinoinnin parissa mm. Cap Geminillä sekä Fujitsulla. Myynnin johtajana hän on vastannut uusien busineksien toteuttamisesta lähinnä suurille yrityksille.
  • Hän on toiminut hallituksen jäsenenä Turun kauppakamarilla, sekä sen ICT –valiokunnan  puheenjohtajana. Hän toimi myös Huoltovarmuuskeskuksen Lounais-Suomen varautumistoimikunnan puheenjohtajana.

Juha Tiittanen

Hallituksen jäsen

  • Juhalla on laajaa kokemusta liiketoiminnan ja myynnin johtamisesta useilta eri toimialoilta. Hän on mm. kehittänyt toimitusketjun ratkaisuja e-kaupankäyntiin, jälleenmyyntiin ja tukkumyyntiin.
  • Juhalla on 18 vuoden kokemus useista johtotehtävistä Posti-konsernissa, missä on hän nykyisin myynnin ja markkinoinnin johtajana. Lisäksi hänellä on useita hallitustehtäviä.