Miksi sijoittaa Nordic ID:hen

Miksi sijoittaa Nordic ID:hEn?

Jatkuvalaskutteinen ja pilvipohjainen PaaS-palveluratkaisu

Pilvipohjainen PaaS-palveluratkaisumme (Platform as a Service) tukee liiketoimintamme  ennustettavuutta jatkuvan, kuukausimaksuista muodostuvan tulovirran muodossa. Liiketoimintamallimme etuja ovat sen skaalautuvuus, ennakoitavuus, kannattavuus sekä matalat investointikulut; asiakkaan näkökulmasta etuja ovat matala käyttöönottokynnys ja -kustannus sekä palveluratkaisun räätälöitävyys. Helposti integroitava palveluratkaisumme skaalautuu suurten yritysten lisäksi myös pienille ja keskisuurille yrityksille, joille materiaalihallinnan ratkaisut ovat tähän asti olleet liian kalliita tai raskaita käyttöönottaa.

 Kasvu on tärkein tavoitteemme

Keskeinen kasvun komponenttimme on siirtymä arvoketjussa uuteen, aiempaa laajempaan kokonaispalvelun tuottajan rooliin. Se mahdollistaa lisämyynnin olemassa oleville asiakkaille sekä aidosti asiakasta palvelevan tarjoaman luomisen. Kohdistamme ponnistelumme niille markkinasegmenteille, joissa kasvupotentiaali on meille suurin. Hyödynnämme etabloitunutta RFID-teknologiaa uudella tavalla ja yhdistämme teknologista osaamista palveluliiketoimintaamme. Kehitämme jatkuvasti uusia, entistä älykkäämpiä ratkaisuja tehostamaan asiakkaidemme materiaalihallintaan liittyviä prosesseja.

Toimimme nopeasti kasvavalla markkinalla

Liikevaihdostamme 76 % (2019) tulee viennistä. Toimimme nopeasti kasvavalla RFID-markkinalla, jonka keskeisiä kasvun ajureita ovat globaalin ylituotannon aiheuttama hukka ja ympäristökuormitus. RFID-sovellusalueista merkittäviä ovat vähittäiskauppa, autoteollisuus ja teollisuuden tukipalvelut. Globaalin RFID-markkinan arvioidaan olevan vuonna 2018 noin 11,5 mrd USD; sen on ennustettu ylittävän 14,1 mrd USD vuoteen 2022 mennessä, missä on noin 23 % kasvua vuodesta 2018. Kasvun vuodesta 2018 vuoteen 2028 on ennustettu olevan lähes 300 %, saavuttaen yli 40 mrd USD. (Lähde: IDTechEx, 2018; Future Market Insights, 2018).

Laaja kansainvälinen asiakaskunta

Asiakaskuntamme on laaja ja se koostuu alansa johtavista toimijoista, joille varastologistiikka ja tuotteiden paikannus ovat liiketoiminnan keskiössä. Meillä on noin 300 asiakasta, joista valtaosalla liikevaihto on välillä 0 -10 mEUR. Yli 100 asiakkaan liikevaihto on välillä 10 -1 000 mEUR ja lisäksi Nordic ID:llä on noin 20 asiakasta, joilla liikevaihto ylittää 1 mrd EUR. Esimerkkiasiakkaita ovat mm. Lindström, Neste, Gina Tricot, Mercedes-Benz, Toyota, Audi, Renault, Porsche, Gant, Marc O’Polo, Lufthansa, KLM Royal Dutch Airlines, Sixt ja Skanska.