Yritys

Nordic ID pähkinänkuoressa

 

Oikea määrä, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

 

Nordic ID auttaa asiakkaitaan seuraamaan ja hallitsemaan tavaravirtoja. Palvelumme avulla asiakkaillamme on reaaliaikainen tieto jokaisen tuotteen määrästä ja sijainnista – niin tilaus-toimitusketjussa, varastoissa kuin myymälöissä.

Tästä seurantatiedosta jalostamme tietoa asiakkaidemme päätöksenteon tueksi. Pilvipohjainen palvelumme yhdistää keräämämme tuote- ja materiaalivirtojen tiedot asiakkaan omiin tietojärjestelmiin.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että heillä on aina oikea määrä oikeita tuotteita oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tuloksena on entistä turvallisempaa, ennustettavampaa, tehokkaampaa ja ympäristön kannalta kestävämpää liiketoimintaa.

 

Kestävä kehitys näkyy kaikessa toiminnassamme: ylituotantoa ja hävikkiä vähentävissä ratkaisuissamme, pitkäikäisiksi suunnitelluissa tuotteissamme ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden mukaan helposti skaalautuvissa palveluissamme.

Toimintamme alkoi vuonna 1986, vuosien saatossa olemme kasvaneet viivakoodilukijoiden valmistajasta RFID-lukijoiden ja pilvipohjaisten PaaS-sovellusten globaaliksi toimittajaksi. Palvelumme ytimessä on reaaliaikainen paikannustieto, jota analysoimalla asiakkaamme voivat kehittää liiketoimintaansa entistä tehokkaammaksi ja vastuullisemmaksi.

Arvot

Arvojamme ovat rohkeus, kunnioitus ja intohimo. 

Rohkeus uudistua ja teknologinen innovatiivisuus on meille ominaista. Yhdistämme teknologista osaamista palveluliiketoimintaan. Olemme rohkeita oppimaan uusia asioita, ryhtyä toimiin, mennä eteenpäin. Rohkeus näkyy myös tavassamme hoitaa asiakassuhteita: uskallamme puhua vaikeistakin asioista ja ehdottaa rohkeita ratkaisuja. 

Kunnioitus kuvaa tapaamme toimia vuorovaikutuksessa sekä viestiä sisäisesti ja ulkoisesti. Ymmärrys ja avoin viestinä ovat keskinäisen kunnioituksen kivijalka.

Intohimo kuvastaa vahvaa motivaatiotamme asioiden hoitamisessa: autamme asiakkaitamme ratkaisemaan heidän kohtaamiaan haasteita ja edistämme heidän liiketoimintaa. Innostumme laadukkaan lopputuloksen saavuttamisesta myös jokapäiväisessä työssämme ja tähtäämme erinomaiseen lopputulokseen kaikessa toiminnassamme. 

Visio

Olemme Euroopan johtava teknologiasta riippumattomien IoT-sovellusten toimittaja, jonka liiketoiminnan keskiössä ovat reaaliaikainen seuranta, -analytiikka ja liiketoimintaprosessien keinoälyavusteinen tehostaminen.

Missio

Missiomme ja toiminnamme ydin on tehdä jokaisesta esineestä yksilöitävä, jotta niiden sijaintia, tilaa tai muuta relevanttia tietoa on mahdollista seurata ja analysoida läpi koko elinkaaren paikasta ja ajasta riippumatta. Palvelumme avulla asiakkaat voivat varmistua siitä, että oikea määrä oikeita asioita on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lisäksi sovelluksemme mahdollistavat keskeisten tavara- ja tuotevirtojen digitalisoinnin ja älykkään tiedon tuottamisen.

Johtoryhmä

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@nordicid.com

JUUSO LEHMUSKOSKI

Toimitusjohtaja
+358 40 510 3790

Mika Karttunen

Tuotekehitysjohtaja
+358 50 487 2512

Paul Murdock

Nordic ID Inc. toimitusjohtaja
USA +1 203 517 7789
Finland +358 40 350 4474

Hallitus

MICHAEL NAUMAN

AARON J. PEARCE

BRETT WILMS

JUUSO LEHMUSKOSKI