Yritys

Nordic ID pähkinänkuoressa

Kuka olemme? 

Me, Nordic ID, olemme suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkaillemme pilvipohjaista PaaS-ratkaisua (Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan.

Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja muut ydintoimintomme sijaitsevat Suomessa. Tytäryhtiömme ovat Saksassa ja Yhdysvalloissa. Laajan, kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta palvelemme asiakkaita paikallisesti ympäri maailman, Pohjois-Amerikasta Aasiaan.

Mitä teemme?

RFID-teknologiamme mahdollistaa tavaravirtojen ja tuotteiden digitalisoinnin sekä niiden yksittäisen seurannan ja analysoinnin. Liiketoiminnassamme yhdistyy vahva teknologinen osaaminen, RFID-perusteisten sovellusten kehittäminen sekä laitevalmistus.

Nordic ID:n kyky RFID-teknologian uudenlaiseen hyödyntämiseen IoT-ympäristössä mahdollistaa sen, että jokaiselle tuotteelle luodaan oma identiteetti, jolloin sitä voidaan seurata reaaliajassa missä ja milloin vain.   

Historia lyhyesti

Nordic ID on perustettu vuonna 1986. Yhtiön perustaja, Jorma Lalla, on edelleen mukana toiminnassamme hallituksen puheenjohtajana. Olemme muuntautuneet viivakoodilukijoiden valmistajasta RFID -pohjaisten PaaS-sovellusten globaaliksi toimittajaksi. 

Uudessa, vuonna 2016 lanseeratussa strategiassamme liiketoiminnan keskiössä ovat reaaliaikainen paikannustieto, -analytiikka ja liiketoimintaprosessien keinoälyavusteinen tehostaminen.

Arvot

Arvojamme ovat rohkeus, kunnioitus ja intohimo. 

Rohkeus uudistua ja teknologinen innovatiivisuus on meille ominaista. Yhdistämme teknologista osaamista palveluliiketoimintaan. Olemme rohkeita oppimaan uusia asioita, ryhtyä toimiin, mennä eteenpäin. Rohkeus näkyy myös tavassamme hoitaa asiakassuhteita: uskallamme puhua vaikeistakin asioista ja ehdottaa rohkeita ratkaisuja. 

Kunnioitus kuvaa tapaamme toimia vuorovaikutuksessa sekä viestiä sisäisesti ja ulkoisesti. Ymmärrys ja avoin viestinä ovat keskinäisen kunnioituksen kivijalka.

Intohimo kuvastaa vahvaa motivaatiotamme asioiden hoitamisessa: autamme asiakkaitamme ratkaisemaan heidän kohtaamiaan haasteita ja edistämme heidän liiketoimintaa. Innostumme laadukkaan lopputuloksen saavuttamisesta myös jokapäiväisessä työssämme ja tähtäämme erinomaiseen lopputulokseen kaikessa toiminnassamme. 

Visio

Olemme Euroopan johtava teknologiasta riippumattomien IoT-sovellusten toimittaja, jonka liiketoiminnan keskiössä ovat reaaliaikainen seuranta, -analytiikka ja liiketoimintaprosessien keinoälyavusteinen tehostaminen.

Missio

Missiomme ja toiminnamme ydin on tehdä jokaisesta esineestä yksilöitävä, jotta niiden sijaintia, tilaa tai muuta relevanttia tietoa on mahdollista seurata ja analysoida läpi koko elinkaaren paikasta ja ajasta riippumatta. Palvelumme avulla asiakkaat voivat varmistua siitä, että oikea määrä oikeita asioita on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lisäksi sovelluksemme mahdollistavat keskeisten tavara- ja tuotevirtojen digitalisoinnin ja älykkään tiedon tuottamisen.

Johtoryhmä

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@nordicid.com

Juha reima

Toimitusjohtaja
+358 50 555 3224

Henri Ojanen

Talousjohtaja
+358 50 483 3947

Anne-Mari Tamminen

Operatiivinen johtaja
+358 40 505 6831

Paul Murdock

Nordic ID Inc. Toimitusjohtaja
USA +1 203 517 7789   Finland +358 40 350 4474

Mika Karttunen

Tuotekehitysjohtaja
+358 50 487 2512

JUUSO LEHMUSKOSKI

Palvelut ja Ratkaisut -liiketoiminnan johtaja
+358 40 510 3790

FREJA HARKKE

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358 40 522 0992

Hallitus

Jorma Lalla

Perustaja, Hallituksen puheenjohtaja

Juha Tiittanen

Hallituksen jäsen

Leevi Parsama

Hallituksen jäsen

MAMMU Kaario

Hallituksen jäsen

ANNA Toppari

Hallituksen jäsen

Veijo Komulainen

Hallituksen jäsen