Pähkäiletkö miten annoksesi saadaan tehokkaasti asiakkaan mukaan?

Koronaepidemian aiheuttamasta ”ulkonasyömiskiellosta” tuli totta! Ravintoloitsijat, jotka ovat aiemmin satsanneet vain f2f -asiakaspalveluun ovat vaikeassa tilanteessa kun yhdessä yössä täytyy luoda nahkansa take away- toimittajina. Sen sijaan, että annokset tuodaan lautasella pöytään, ne pakataankin pakettiin ja myydään ulos.

Mutta  älä huoli– noutoruokapalvelun pystyttämisen ei tarvitse olla vaikeaa! Nordic ID on kehittänyt ravintoloille helpon ja turvallisen ruoka-annosten noutokonseptin.

Ruuhkauttavatko uuden ajan ruokajonot sinunkin ravintolan eteisen?

Grab and go -noutoruokakonsepti

Nordic ID on kehittänyt ravintoloille helpon ja turvallisen annosten nouto-konseptin. Olipa tarpeesi annosten myynti ’Take a way’ – ravintolasta tai valmiiden annospakkausten noutomyynti ’Grab’n go’ -tyyliin, on noutoruokakonseptimme varma valinta! Palvelu perustuu nopeaan ja helppokäyttöiseen Nordic ID Self-checkout itsepalvelukassaan. Ostotapahtuma on niin nopea, että jonoja ei ehdi syntyä. Itsepalvelukassan käyttäminen  on niin helppoa, että jokainen asiakas saa annoksensa hetkessä mukaan ilman opastusta. Vaikka ravintola perinteisesti onkin kohtaamisten näyttämö, vallitsevassa tilanteessa automatisoidut, miehittämättömät ratkaisut ovat parasta asiakaspalvelua.

 

Ratkaisu avaimet käteen-periaatteella

Tarjoamamme kokonaisratkaisu kattaa tarvittavat laitteet, ohjelmistot, tunnisteet ja käyttönoton. Järjestelmämme integroituminen mm. käyttämääsi kassajärjestelmään onnistuu ketterästi ja saumattomasti.

Teemme läheistä yhteistyötä kanssasi koko prosessin aikana, ja jäämme rinnallesi myös käyttönoton jälkeen.  Älä epäröi, ole meihin yhteydessä jo tänään ja aloita tehostettu ruoka-annosten noutomyynti!

MITÄ SEURAAVAKSI?

Projekteihimme on mahdollista hakea Business Finlandin ja Ely – keskuksen häiriötilannerahoitusta.

Ole yhteydessä ja katsotaan tarpeesi yhdessä läpi! Tarvemäärittelyn jälkeen voimme auttaa sinua myös rahoitushakemuksen kanssa. Projektin läpivienti on sujuvaa, koska meiltä tulee kaikki tarvittavaa ohjelmistosta laitteisiin, ja opastamme työntekijäsi alkuun ratkaisun käytössä.

Lisätietoa:

Business Finlandin häiriötilannerahoitus-verkkosivu tarjoaa tietoa mm. siitä ketkä voivat hakea rahoitusta ja miten se tehdään.

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/hairiotilannerahoitus/