Kaupankäynti Nordic ID Oyj:n osakkeilla alkaa Nasdaq First Northilla

Kaupankäynti Nordic ID Oyj:n osakkeilla alkaa  Nasdaq First Northilla

Tänään, 30.11., alkaa kaupankäynti Nordic ID:n osakkeilla Nasdaq First North markkinapaikalla (NORDID). Tämä on samalla uuden alku ja edellisen luvun sulkeminen Nordic ID:n historiassa.

 

Toimitusjohtaja Juha Reima kommentoi:

“Olemme yhtiönä tyytyväisiä listautumisannin tulokseen. Erityisesti meitä ilahduttaa, että omistajapohjaamme kasvoi 960 uudella yksityissijoittajalla sekä vahvalla institutionaalisella sijoittajalla. Varsinkin yksityissijoittajien luottamus toimialaamme, yhtiöön ja strategiaamme tuntuu erityisen lupaavalta ja hyvältä. Listautumisanti mahdollistaa strategiamme seuraavan vaiheen toteuttamista ja tukee kasvutavoitteemme saavuttamista. Kiitämme kaikkia antiin osallistuneita ja toivotamme heitä tervetulleiksi mukaan Nordic ID:n osakkaiksi.”

 

Listautumisanti mahdollistaa kasvustrategiamme seuraavan vaiheen implementoimista. Rahoitus on suunniteltu käytettävän kasvun kiihdyttämiseen. Strategiamme yksi kulmakivi on palveluliiketoimintamme, jota tulemme nyt vahvistamaan mm rekrytoinnein ja uusien ratkaisujen kehittämisellä Nordic ID Radea -ohjelmistoalustan ympärille , sekä liiketoiminnan laajentamiseen Yhdysvalloissa ja valikoiduilla markkinoilla Aasiassa.

” Liiketoimintamallin muutos ja uuden strategian käyttöönotto ovat jo heijastuneet huhtikuun 2018 alussa käynnistyneen tilikautemme liikevaihtoon positiivisesti.

Kilpailuetumme syntyy kyvystä ja rohkeudesta rakentaa asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, esimerkiksi keinoälyyn (AI) ja koneoppimiseen perustuen. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet merkittävään kasvuun kasvavassa markkinassa, jota tukevat investointimme modulaarisen ohjelmistoalustamme Radean kehittämiseen sekä palveluratkaisujen tarjoamiseen. Listautumisanti tukee kasvun kiihdyttämistä.” kertoo Juha Reima.

Lue myös Nasdaq Helsinki verkkosivujen juttu.

Lisätietoa Nordic ID:n listautumisesta löytyy täältä.

Nordic ID laajentaa jakelijaverkostonsa Pohjois-Amerikassa. Controltek on Nordic ID:n RFID tuotteiden merkittävimpiä jakelijoita USA:n ja Kanadan markkinoilla.

Lue lisää

Nordic ID aloittaa yhteistyön vaateketju Gina Tricot'n kanssa ja toimittaa RFID-pohjaisen reaaliaikaisen inventaariohallinnan palvelun kaikkiin Gina Tricot'n 180 liikkeeseen

Lue lisää

NORDIC ID LANSEERAA UUDEN KÄSILUKIJAN, ANDROID-POHJAISEN NORDIC ID HH83:N, SEKÄ PAAS-SOVELLUKSENA KÄYTETTÄVÄN OHJELMISTOALUSTAN NORDIC ID RADEAN....

Lue lisää