Kaupankäynti Nordic ID Oyj:n osakkeilla alkaa Nasdaq First Northilla

Kaupankäynti Nordic ID Oyj:n osakkeilla alkaa  Nasdaq First Northilla

Tänään, 30.11., alkaa kaupankäynti Nordic ID:n osakkeilla Nasdaq First North markkinapaikalla (NORDID). Tämä on samalla uuden alku ja edellisen luvun sulkeminen Nordic ID:n historiassa.

 

Toimitusjohtaja Juha Reima kommentoi:

“Olemme yhtiönä tyytyväisiä listautumisannin tulokseen. Erityisesti meitä ilahduttaa, että omistajapohjaamme kasvoi 960 uudella yksityissijoittajalla sekä vahvalla institutionaalisella sijoittajalla. Varsinkin yksityissijoittajien luottamus toimialaamme, yhtiöön ja strategiaamme tuntuu erityisen lupaavalta ja hyvältä. Listautumisanti mahdollistaa strategiamme seuraavan vaiheen toteuttamista ja tukee kasvutavoitteemme saavuttamista. Kiitämme kaikkia antiin osallistuneita ja toivotamme heitä tervetulleiksi mukaan Nordic ID:n osakkaiksi.”

 

Listautumisanti mahdollistaa kasvustrategiamme seuraavan vaiheen implementoimista. Rahoitus on suunniteltu käytettävän kasvun kiihdyttämiseen. Strategiamme yksi kulmakivi on palveluliiketoimintamme, jota tulemme nyt vahvistamaan mm rekrytoinnein ja uusien ratkaisujen kehittämisellä Nordic ID Radea -ohjelmistoalustan ympärille , sekä liiketoiminnan laajentamiseen Yhdysvalloissa ja valikoiduilla markkinoilla Aasiassa.

” Liiketoimintamallin muutos ja uuden strategian käyttöönotto ovat jo heijastuneet huhtikuun 2018 alussa käynnistyneen tilikautemme liikevaihtoon positiivisesti.

Kilpailuetumme syntyy kyvystä ja rohkeudesta rakentaa asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, esimerkiksi keinoälyyn (AI) ja koneoppimiseen perustuen. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet merkittävään kasvuun kasvavassa markkinassa, jota tukevat investointimme modulaarisen ohjelmistoalustamme Radean kehittämiseen sekä palveluratkaisujen tarjoamiseen. Listautumisanti tukee kasvun kiihdyttämistä.” kertoo Juha Reima.

Lue myös Nasdaq Helsinki verkkosivujen juttu.

Lisätietoa Nordic ID:n listautumisesta löytyy täältä.

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää