NORDIC ID JA SCANSOURCE SOLMIVAT YHTEISTYÖSOPIMUKSEN RFID-LAITTEIDEN TOIMITTAMISESTA USA:SSA

Nordic ID Oyj, reaaliaikaisia tuote- ja materiaalivirtojen seurantaratkaisuja kehittävä teknologiayhtiö ja Scansource, INC., johtava globaali teknologiatuotteiden ja -ratkaisujen toimittaja, ovat solmineet sopimuksen RFID-laitteiden toimittamisesta kumppaneilleen Yhdysvalloissa.

Yhteistyön myötä ScanSourcen kumppanit pääsevät hyödyntämään kattavasti kaikkia Nordic ID:n laiteportfolion tuotteita (linkki.), jotka . Nordic ID tuotteet täydentävät ScanSourcen jo asiakkailleen tarjoamaa tuotevalikoimaa joka kattaa mm. POS/kassajärjestelmä-, maksuliikenne-, viivakoodi-, fyysisen turvallisuuden, yhtenäisen viestinnän ja yhteistyön, pilvi- ja tietoliikenneratkaisuja.

Nordic ID:n ja ScanSourcen välinen sopimus mahdollistaa myös Nordic ID PaaS -palvelujen kaupallistamisen kumppaneille huippuluokan RFID-laitteiden rinnalla. Nordic ID:n ratkaisujen avulla kumppanit pystyvät tarjoamaan entistä tehokkaampia ratkaisuja tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että voimme tarjota ScanSourcen partnereille RFID ratkaisujamme”, sanoo Nordic ID:n toimitusjohtaja Juha Reima. ”ScanSourcen palvelu-, tuki- ja jakelutoimintojen ansiosta kumppanit voivat paremmin vastata Yhdysvaltojen asiakkaiden RFID-tarpeisiin. Näemme, että tämä yhteistyö hyödyttää RFID-ratkaisujen käyttäjiä ja jälleenmyyjiä Pohjois-Amerikan markkinoilla.”

”Etsimme ScanSourcessa aina uusia ja innovatiivisia tapoja tarjota parhaita palveluja ja ratkaisuja, jotka auttavat kumppaneitamme kasvattamaan liiketoimintaansa”, kertoi ScanSourcen Brenda McCurry, myyntipisteiden ja viivakoodien toimittajapalvelujen johtaja. ”Nordic ID:n laajan RFID-tuotevalikoiman myötä partnerimme voivat tarjota eri toimialojen asiakkailleen entistä enemmän lisäarvoa tuottavia, optimoituja ja räätälöityjä tietoratkaisuja.”

Nordic-ID-ScanSource-Inc-yhteistyö-yhdysvalloissa

 

Lisätiedot:

Juha Reima

Toimitusjohtaja, Nordic ID Oyj

Juha.reima(at)nordicid.com

+358 50 555 3224

 

Jason Weidman

Public Relations Manager, ScanSource, Inc.

jason.weidman(at)scansource.com

+1 864 286 3066

 

Nordic ID on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4. – 31.12.2018 oli 6,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.  www.nordicid.fi

Lue lisää ScanSource, Inc. :  www.scansource.com.

 

Lehdistötiedote 260419

Nordic ID osallistuu jälleen maailman suurimpiin kuuluville kaupanalan teknologiamessuille Taas on se aika vuodesta kun kaikki...

Lue lisää

Nordic ID, suomalainen teknologiayhtiö, ja MGI, brittiläinen RFID-teknologiaan ja IoT- ratkaisuihin keskittyvä yhtiö, syventävät yhteistyötään ja tuovat matkailualan toimijoille uusia asiakaskokemusta parantavia pilvipalveluja.  

Lue lisää

Nordic ID:n toimistojen aukioloajat joulupyhien aikana.

Lue lisää