Nordic ID kasvattaa partneriverkostoansa Aasiassa – aloittaa yhteistyön thaimaalaisen ratkaisutoimittajan kanssa

Yhteistyö thaimaalaisen kumppanin kanssa vahvistaa Nordic ID:n PARTNERIverkostoa Aasiassa 

 

Nordic ID, reaaliaikaisia tuoteseurantaratkaisuja toimittava teknologiayhtiö, on solminut yhteistyösopimuksen thaimaalaisen ratkaisutoimittaja RobotX Co., LTD:n kanssa. Yhteistyö vahvistaa Nordic ID:n verkostoa Aasiassa.

 

“Olen hyvin tyytyväinen yhteistyösopimuksesta RobotX:n kanssa. Yhteistyö mahdollistaa kehittyneiden ratkaisujen tarjoamisen Thaimaassa,” sanoo Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja. ”Meidän vahva asiantuntijuutemme IoT:n saralla yhdessä RobotX:n kokemuksen kanssa teollisen sektorin ratkaisuista muodostavat erinomaisen kasvuperustan Thaimaan markkinoilla”, Reima jatkaa.

Thaimaa on Aasian lupaavimpia markkinoita RFID-pohjaisille IoT-ratkaisuille. Suurelle yleisölle maa on tunnetumpi suosittuna turistikohteena kuin sen kehittyneestä terveydenhuolto-, auto- ja elintarviketeollisuudesta. Thaimaan laajat suunnitelmat digitalisoida eri aloja luovat kysyntää eri teknologioille ja ratkaisuille.

Bangkokilainen RobotX-yhtiö on positioitunut robotiikka ja automaatiojärjestelmien luotettavana tarjoajana IoT-markkinoiden eri alojen asiakkaille. He tarjoavat kehittyneitä ratkaisuja älykkäille teollisten prosessien monitorointijärjestelmille, automatisoituja annostelulaitteita lääketeollisuudelle, kehittyneitä kollaboroivia robottijärjestelmiä, sekä RFID-ratkaisuja tuotteiden seurantaan ja jäljitykseen.

 

Lisätietoa:

Juha Reima

Toimitusjohtaja, Nordic ID

juha.reima@nordicid.com

+358 50 555 3224

 

Lataa lehdistötiedote

 

Nordic ID on suomalainen RFID-teknologiayhtiö. Yhtiö mahdollistaa esineiden yksilöllisen tunnistettavuuden ja tekee niistä seurattavia läpi niiden koko elinkaaren. Nordic ID tuottaa seurantatietoon liittyvää reaaliaikaista informaatiota asiakkaidensa päätöksenteon tueksi. Pilvipohjainen PaaS-palveluratkaisu (PaaS, Platform as a Service) yhdistää tavaravirran jokaisen yksittäisen esineen yrityksen tietojärjestelmiin. Yhtiön missiona on mahdollistaa täydellinen digijalanjälki materiaalinhallinnan keinoin. www.nordicid.fi

TILIKAUDEN LIIKEVAIHTO OLI 9,23 MILJOONAA EUROA, STRATEGISESTI KESKEISTEN PILVIPOHJAISTEN RATKAISUJEN MYYNTI KASVANUT SELVÄSTI   Nordic ID...

Lue lisää

Nordic ID osallistuu jälleen maailman suurimpiin kuuluville kaupanalan teknologiamessuille Taas on se aika vuodesta kun kaikki...

Lue lisää

Nordic ID, suomalainen teknologiayhtiö, ja MGI, brittiläinen RFID-teknologiaan ja IoT- ratkaisuihin keskittyvä yhtiö, syventävät yhteistyötään ja tuovat matkailualan toimijoille uusia asiakaskokemusta parantavia pilvipalveluja.  

Lue lisää