NORDIC ID TUO MARKKINOILLE UUDEN SUKUPOLVEN KÄSILUKIJAN JA IOT-OHJELMISTOALUSTAN: RATKAISUT EDISTÄVÄT KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

NORDIC ID LANSEERAA UUDEN KÄSILUKIJAN, ANDROID-POHJAISEN NORDIC ID HH83:N, SEKÄ PAAS-SOVELLUKSENA KÄYTETTÄVÄN OHJELMISTOALUSTAN NORDIC ID RADEAN. MOLEMMAT AUTTAVAT ASIAKKAITA SEURAAMAAN REAALIAIKAISESTI TUOTE- JA TAVARAVIRTOJAAN JA VÄHENTÄMÄÄN SITEN YMPÄRISTÖN KUORMITUSTA.

Nordic ID:n asiakkaista esimerkiksi muotiketjuille ympäristöasiat ovat merkittävä kilpailutekijä. Vaatteiden valmistusprosessi kuluttaa paljon luonnonvaroja, joten hävikin ja ylituotannon minimointi on vaatevalmistajille alati tärkeämpää.

”Ratkaisujemme avulla asiakkaillamme on tarkempaa ja tuoreempaa tietoa tavaravirroistaan, varastoistaan ja yksittäisten myymälöiden tuotevalikoimasta. Ratkaisumme auttavat näiden tietojen keräämisessä, tiedonkäsittelyssä sekä analysoinnissa, mikä auttaa tekemään parempia päätöksiä, niin kestävän kehityksen kuin asiakkaiden liiketoiminnan kannalta. Kun vähittäiskaupan asiakkaillamme on reaaliaikainen tieto varastosaldostaan he pystyvät palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin – tämä näkyy todistetusti myös kasvavana myyntinä”, Nordic ID:n toimitusjohtaja Juha Reima sanoo.

Nordic ID barcode and RFID portable reader launched

Nordic ID HH83 käsilukijassa on vallankumouksellinen modulaarinen rakenne: vaihdettavan lukupään ansiosta sillä voi lukea sekä RFID-tunnisteita että viivakoodeja.

Mahdollisuus muuttaa viivakoodilukija RFID -laitteeksi, tai toisin päin, lisää laitteen käyttöikää. Nordic ID HH83 on muutenkin suunniteltu kestävän kehityksen lähtökohdista. Laitteen on suunnitellut vuoden teolliseksi muotoilijaksi valittu professori Juhani Salovaara. Hänen ensimmäinen Nordic ID:lle 1990-luvulla suunnittelemansa käsilukija on edelleen asiakkaiden käytössä.

”Suunnittelun lähtökohtana olivat pohjoismaiset designperiaatteet: käytettävyys, ergonomisuus ja ajattomuus. Kaikki on lähtenyt loppukäyttäjien tarpeista. Haluamme että tämäkin laite kestää asiakkaiden käsissä vuosia ja vuosikymmeniä”, Juhani Salovaara sanoo.

Ajattoman muotoilun lisäksi laite on teknisesti edistynyt. Laite on erittäin kestävä ja vesitiivis, mistä kertoo sen korkea IP65-luokitus.

Nordic ID Radea-ohjelmistoalusta (Real-time Accurate Data on Enterprise Assets) on suunniteltu kerätyn tuotetiedon reaaliaikaiseen käsittelyyn ja jalostukseen. Nordic ID Radean avulla yritykset saavat reaaliaikaista tietoa ja analytiikkaa materiaali- ja tuotevirtojensa liikkeistä ja määristä. Kun yritykset ovat paremmin selvillä tuotevirroistaan, ne voivat vähentää hävikkiä, kuljetuksia ja turhaa valmistusta.

Nordic ID Radea voi hyödyntää myös muuta kuin RFID-teknologialla kerättyä dataa ja se voidaan integroida saumattomasti asiakkaiden olemassa oleviin tietojärjestelmiin. Alustan käyttöönotto on helppoa ja siitä saatava analytiikka antaa nopeasti konkreettisia hyötyjä.

”Uuden sukupolven lukijan ja Nordic ID Radea-ohjelmistoalustan kehitystyö on ollut mahdollista onnistuneen listautumisemme ansiosta. Olen ylpeä uutuuksistamme, molemmat auttavat asiakkaitamme toimimaan entistä vastuullisemmin ja tehokkaammin. Tavoitteemme on jatkossakin vahvistaa asemaamme alan teknologisena ja kestävästä kehityksestä vastuunsa tuntevana edelläkävijänä”, Juha Reima toteaa.

 

Tutustu Nordic ID HH83 -lukijaan: https://www.nordicid.com/device/nordic-id-hh83/
Tutustu Nordic ID Radea-alustaan: https://www.nordicid.com/solutions/the-platform/

Lisätiedot:

Juha Reima
Toimitusjohtaja, Nordic ID Oyj
Juha.reima@nordicid.com
+358 50 555 3224

Nordic ID lehdistötiedote 22.8.2019

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää