NORDIC ID OYJ UUDISTAA ORGANISAATIORAKENNETTA JA JOHTORYHMÄN KOKOONPANOA

NORDIC ID OYJ UUDISTAA ORGANISAATIORAKENNETTA JA JOHTORYHMÄN KOKOONPANOA

 

Teknologiayhtiö Nordic ID Oyj uudistaa organisaatiorakennettaan ja perustaa kaksi liiketoimintayksikköä. Johtoryhmän kokoonpano muuttuu muutoksen seurauksena.  

Teknologiayhtiö Nordic ID Oyj (”Nordic ID” tai ”Yhtiö”) uudistaa organisatiorakennettaan tukemaan strategian toimeenpanoa ja nopeuttamaan liiketoiminnan kasvua. Organisaatioon perustetaan kaksi liiketoimintayksikköä, Devices (Laitteet) ja Services & Solutions (Ratkaisupalveluliiketoiminta). Services & Solutions liiketoimintayksikköä johtaa Juuso Lehmuskoski, Nordic ID:n palveluliiketoiminnan johtaja. Toimitusjohtaja Juha Reima johtaa Devices liiketoimintayksikköä oman toimensa ohella. Uusi organisaatio astuu voimaan 4.3.2019.

 

Toimitusjohtaja Juha Reima kommentoi:

”Organisaatiouudistuksella pystymme hyödyntämään resurssejamme tehokkaammin ja se myös selkiyttää tiimien väliset vastuut.  Muutos tukee liiketoiminnan kehittämistä strategian mukaisesti ja nopeuttaa meidän reagointikykyä markkinamuutoksiin.”

 

Johtoryhmä 4.3.2019 alkaen:

  • Juha Reima, toimitusjohtaja
  • Anne-Mari Tamminen, operatiivinen johtaja
  • Henri Ojanen, talousjohtaja
  • Patrick Hüttemann, myyntijohtaja
  • Paul Murdock, Nordic ID Inc. toimitusjohtaja ja liiketoiminnan kehitysjohtaja
  • Mika Karttunen, tuotekehitysjohtaja
  • Juuso Lehmuskoski, palveluliiketoiminnan johtaja
  • Freja Harkke, markkinointi- ja viestintäjohtaja

 

Lisätietoja antaa:

Juha Reima, toimitusjohtaja, puh. 050 555 3224

Hyväksytty Neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, Pekka Halonen, puh. 040 587 7000

Lindström tekee yhteistyötä Nordic ID:n kanssa palveluidensa digitalisoimiseksi sekä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi.

Lue lisää

Nordic ID laajentaa jakelijaverkostonsa Pohjois-Amerikassa. Controltek on Nordic ID:n RFID tuotteiden merkittävimpiä jakelijoita USA:n ja Kanadan markkinoilla.

Lue lisää

Nordic ID aloittaa yhteistyön vaateketju Gina Tricot'n kanssa ja toimittaa RFID-pohjaisen reaaliaikaisen inventaariohallinnan palvelun kaikkiin Gina Tricot'n 180 liikkeeseen

Lue lisää