NORDIC ID OYJ PERUSTAA TYTÄRYHTIÖN ESPANJAAN

Nordic ID Oyj (Nordic ID/Yhtiö) on perustanut tytäryhtiön Espanjaan. Tämä toimenpide on osa Nordic ID:n kansainvälistymisstrategiaa ja edesauttaa liiketoiminnan kasvua. Tytäryhtiö Nordic ID Iberia S.L. on 100-prosenttisesti Nordic ID:n omistuksessa. Uuden yhtiön perustamisella ja sen toiminnan käynnistämisellä ei ole oleellista vaikutusta Nordic ID:n tulokseen vuonna 2019.

Toimitusjohtaja Juha Reima kommentoi:

”Espanjassa toimii Euroopan johtavat vaatekaupan ja muodin yhtiöt, jotka edustavat vahvoja, tunnettuja brändejä ja markkinana se  on EU:n viidenneksi suurin. Nordic ID päätti perustaa maahan oman tytäryhtiön, koska toimintamme perustuu vahvasti erilaisten vähittäiskaupan ratkaisujen kehittämiseen ja täällä on toimijoita, jotka ovat selkeästi alallaan maailman johtavia. Meille luonnollinen askel oli sijoittua kirjaimellisesti lähelle asiakkaita kehittämään heille palveluita, jotka skaalautuvat globaalisti.

Olen innoissani tästä kehityksestä myös hyvin henkilökohtaisesta syystä: 90-luvun alussa perustin Nokia Mobile Phonesin toiminnan menestyksekkäästi Espanjaan ja toimin yhtiön toimitusjohtajana.

Ennestään Nordic ID:llä on ollut paikallinen myynti, nyt rekrytoimme myös ohjelmoijia vahvistamaan tuotekehitystämme. Espanjassa on yli 300 000 ohjelmointiosaajaa ja maa on UK:n ja Saksan rinnalla kolmanneksi suurin markkina teknologiayhtiöille skaalata toimintaansa. Myös RFID-teknologiaosaaminen on maailmanluokkaa.”

 

 

Lisätiedot:

Juha Reima
Toimitusjohtaja, Nordic ID Oyj
Mob: +358 (0) 50 555 3224
Email: juha.reima(at)nordicid.com

Hyväksytty Neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, Pekka Halonen, Partner, puh. 040 5877 000

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4.2018 – 31.12.2018 oli 6,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

www.nordicid.fi

Yhtiötiedote 180619

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää