NORDIC ID UUTISET: Uutuustuote Nordic ID EXA21 – maailman paras pieni RFID-lukija

Uutuustuote Nordic ID EXA21:n avulla pitkien kassajonojen ja hylättyjen ostoskärryjen aika on ohi ja kaupan kassatoimintoja voi suorittaa mobiilisti

Ei enää myynnin menetyksiä pitkien kassajonojen takia, ei enää vaatepinojen penkomista oikean koon löytämiseksi!

Tutkimukset osoittavat, että asiakaskokemuksen etusijalle laittavat tuotemerkit kasvattavat tulojaan jopa 8 % nopeammin kuin vastaavat tuotemerkit. Myyntiin johtavaan asiakaspalveluun keskittymisen sijasta suurin osa työntekijän ajasta käytetään hyllyjen täyttämiseen (56 %) ja tuotteiden esilleasetteluun hyllyillä (55 %).

Nordic ID:n tavoitteena on poistaa asiakkaiden pullonkaulat ja tarjota heille mahdollisuus tehdä kassapisteestä liikkuva pitkien kassajonojen ja pitkien odotusaikojen aiheuttamien rahallisten menetysten välttämiseksi. Asiakaspalautteen perusteella olemme kehittäneet pienen kannettavan UHF RFID-lukijan, joka on kevyt, helppokäyttöinen ja joka voidaan asentaa POS-lukijan päälle.

Esittelemme ylpeänä uutuustuotteemme: maailman paras pieni RFID-lukijaNordic ID EXA21. Pienestä koostaan huolimatta tämä innovaatio mullistaa vähittäiskaupan ydinliiketoiminnan ja auttaa kehittämään ja edistämään asiakaskokemusta.

Nordic ID EXA21 on kätevästi kiinnitettävissä POS-kortinlukijan takaosaan, ranteeseen rannehihnalla tai vyöhön vyöklipsillä. Nordic ID EXA21 on yhtä lailla asennettavissa kiinteästi minne tahansa missä halutaan liiketunnistimen rekisteröivän tuotteiden liikkeitä.

 

 

Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja kommentoi:

”Olemme innoissamme voidessamme vastata asiakkaidemme tarpeeseen ottaa käyttöön helposti toteutettavissa olevia ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta. Tavoitteenamme oli luoda pienikokoinen ja monipuolinen RFID-lukija vähittäiskaupan prosessien parantamiseksi. Nordic ID EXA21 antaa henkilöstölle mahdollisuuden palvella asiakkaitaan siellä missä asiakas palvelua kaipaa. Nordic ID EXA21:n avulla asiakkaamme voivat tarjota liikkuvia kassapisteitä ja palvella omia asiakkaitaan kaikkialla ja milloin tahansa.”

Nordic ID EXA21 käsipäätteen avulla myyjät pystyvät hoitamaan maksutapahtuman missä vain kaupan liiketilassa. Varmistathan, että asiakkaasi hyötyvät nopeammasta ja helpommasta ostokokemuksesta tarjoamalla heille mobiilia kassatoimintoa.

Vie tuotteiden paikantamisen helppous uudelle tasolle. Nordic ID EXA21 antaa henkilökunnallesi mahdollisuuden löytää oikean kokoisen tuotteen ilman vaatepinojen penkomista. Tämä onnistuu yksinkertaisesti tunnistamalla ja paikantamalla kohteen RFID-tunniste. Parasta tässä on, että asiakas voi ostaa halutun tuotteen saman tien – oli hän missä päin kauppaa vain.

Nordic ID EXA21 RAIN UHF RFID reader mobile portable RFID reader enhancement POS mobile checkout item location incident reporting data reading

Optimoi lähetyslistojen hallinta ja raportointi Nordic ID EXA21:llä ja anna henkilökuntasi työskennellä myymälässä asiakkaiden parissa sen sijaan, että he käyttävät aikaa lähetysluetteloiden ja vastaanotettujen tavaroiden vertailuun. Voit yhdistää Nordic ID EXA21:n ja Nordic ID Radea:n (Real-Time Data on Enterprise Assets) saadaksesi reaaliaikaisen näkyvyyden varastoosi ja optimoidaksesi tavaravirtasi helposti.

Nordic ID EXA21 on sulavalinjainen ja tyylikäs muotoilultaan. Se sulautuu helposti olemassa oleviin toimintoihin ja auttaa sinua optimoimaan ja parantamaan myymälän ja asiakaspalveluprosessien toimintaa.

Nordic ID EXA21 on osa Nordic ID:n mullistavaa RAIN RFID -lisälaitelukijoiden tuoteperhettä. Nordic ID EXA31:n ja Nordic ID EXA51e:n tavoin myös Nordic ID EXA21 voidaan helposti yhdistää Nordic ID SmartPair toiminnon avulla, mikä mahdollistaa helpon käyttöönoton muutamassa sekunnissa.

Klikkaa tästä nähdäksesi Nordic ID EXA21 -videomme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordic ID EXA21 on esillä ”The Right Amount Tour” kiertueellamme. Pysy ajan tasalla kiertueestamme seuraamalla ”The Right Amount Tour” sivua Facebookissa.

 

Nordic ID the right amount tour solutions schedule roadshow

 

Lisätiedot:

Juha Reima
Toimitusjohtaja, Nordic ID Oyj
Mob: +358 (0) 50 555 3224
Email: juha.reima(at)nordicid.com

Nordic ID on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4. – 31.12.2018 oli 6,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.  www.nordicid.fi

Lehdistötiedote 280519

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää