NORDIC ID VAHVISTAA JALANSIJAANSA AASIASSA – TEKEE JAKELIJASOPIMUKSEN INDONESIALAISEN YHTIÖN KANSSA

NORDIC ID VAHVISTAA JALANSIJAANSA AASIASSA – TEKEE JAKELIJASOPIMUKSEN INDONESIALAISEN YHTIÖN KANSSA

Nordic ID on tehnyt merkittävän jakelijasopimuksen indonesialaisen IT-ratkaisutoimittaja PT Softorb Technology Indonesia (STI)-yhtiön kanssa. Yhteistyö vahvistaa Nordic ID:n asemaa Aasiassa entisestään.

– “Indonesia on Nordic ID:lle hyvin mielenkiintoinen uusi markkina. Markkinapotentiaali on todella vaikuttava, Indonesia on Kaakkois-Aasian suurin talousalue. Indonesiassa asuu noin 250 miljoonaa ihmistä ja BKT:n kasvu on yli 5%. Teollisuudessa valmistetaan mm tekstiilituotteita, betonia, kemiallisia lannoitteita, elektronisia laitteita sekä kumituotteita kuten renkaita, vaatteita ja kenkiä. Teollisuus työllistää 21% työvoimasta ja sen osuus BKT:stä on noin 40%.”kertoo Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja.

Sopimus kattaa koko Nordic ID:n laiteportfolion sekä ratkaisuja tavaravirran realiaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhteistyö tukee Nordic ID:n tavoitetta laajentua uusille markkinoille ja tulee mahdollistamaan yhtiön kasvua Kaakkois-Aasiassa.

– “Olemme todella innoissamme yhteistyöstä PT Softorb Technology Indonesian (STI) kanssa. STI:n pitkä kokemus RFID-ratkaisuista, panostus asiakaspalveluun ja laaja alueellinen verkosto muodostavat erinomaisen perustan menestyksekkäälle yhteistyölle. Tämä on meille loistava mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaamme kasvavalla markkinalla.” Reima jatkaa.

– “Softorb Technology Indonesia on erilaisten sovellusten ja RFID -teknologiaan perustuvien IT-ratkaisujen tarjoaja. Työskentelemme tiiviisti yhteistyössä Nordic ID:n kanssa, tarjotaksemme RFID implementoinnin hyötyjä erilaisille aloille Indonesiassa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaille parhaimmat RFID-ratkaisut Nordic ID:n innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen tukemana.“ sanoo Suwandi, Softorb Technology Indonesian toimitusjohtaja.

2005 perustettu PT Softorb Technology Indonesia (STI), kehittää RFID ja Smart Card teknologioihin keskittyviä maksamisen, tunnistamisen ja kuluvalvonnan IT- ratkaisuja. STI tarjoaa asiakkaailleen sekä järjestelmäintegraatio- että jakelupalveluja.

 

Lisätietoa:
Juha Reima, juha.reima@nordicid.com

www.softorb.co.id

 

Lehdistötiedote

 

 

 

NORDIC ID OYJ UUDISTAA ORGANISAATIORAKENNETTA JA JOHTORYHMÄN KOKOONPANOA   Teknologiayhtiö Nordic ID Oyj uudistaa organisaatiorakennettaan ja...

Lue lisää

  NORDIC ID OYJ YHTIÖTIEDOTE 27.2.2019 KELLO 09.15 KUTSU NORDIC ID OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Nordic ID...

Lue lisää

NORDIC ID OYJ YHTIÖTIEDOTE 27.2.2019 KELLO 09.15 NORDIC ID OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2018 9 KUUKAUDEN PITUISEN TILIKAUDEN...

Lue lisää