NORDIC ID VAHVISTAA JALANSIJAANSA AASIASSA – TEKEE JAKELIJASOPIMUKSEN INDONESIALAISEN YHTIÖN KANSSA

NORDIC ID VAHVISTAA JALANSIJAANSA AASIASSA – TEKEE JAKELIJASOPIMUKSEN INDONESIALAISEN YHTIÖN KANSSA

Nordic ID on tehnyt merkittävän jakelijasopimuksen indonesialaisen IT-ratkaisutoimittaja PT Softorb Technology Indonesia (STI)-yhtiön kanssa. Yhteistyö vahvistaa Nordic ID:n asemaa Aasiassa entisestään.

– “Indonesia on Nordic ID:lle hyvin mielenkiintoinen uusi markkina. Markkinapotentiaali on todella vaikuttava, Indonesia on Kaakkois-Aasian suurin talousalue. Indonesiassa asuu noin 250 miljoonaa ihmistä ja BKT:n kasvu on yli 5%. Teollisuudessa valmistetaan mm tekstiilituotteita, betonia, kemiallisia lannoitteita, elektronisia laitteita sekä kumituotteita kuten renkaita, vaatteita ja kenkiä. Teollisuus työllistää 21% työvoimasta ja sen osuus BKT:stä on noin 40%.”kertoo Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja.

Sopimus kattaa koko Nordic ID:n laiteportfolion sekä ratkaisuja tavaravirran realiaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhteistyö tukee Nordic ID:n tavoitetta laajentua uusille markkinoille ja tulee mahdollistamaan yhtiön kasvua Kaakkois-Aasiassa.

– “Olemme todella innoissamme yhteistyöstä PT Softorb Technology Indonesian (STI) kanssa. STI:n pitkä kokemus RFID-ratkaisuista, panostus asiakaspalveluun ja laaja alueellinen verkosto muodostavat erinomaisen perustan menestyksekkäälle yhteistyölle. Tämä on meille loistava mahdollisuus laajentaa asiakaskuntaamme kasvavalla markkinalla.” Reima jatkaa.

– “Softorb Technology Indonesia on erilaisten sovellusten ja RFID -teknologiaan perustuvien IT-ratkaisujen tarjoaja. Työskentelemme tiiviisti yhteistyössä Nordic ID:n kanssa, tarjotaksemme RFID implementoinnin hyötyjä erilaisille aloille Indonesiassa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaille parhaimmat RFID-ratkaisut Nordic ID:n innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen tukemana.“ sanoo Suwandi, Softorb Technology Indonesian toimitusjohtaja.

2005 perustettu PT Softorb Technology Indonesia (STI), kehittää RFID ja Smart Card teknologioihin keskittyviä maksamisen, tunnistamisen ja kuluvalvonnan IT- ratkaisuja. STI tarjoaa asiakkaailleen sekä järjestelmäintegraatio- että jakelupalveluja.

 

Lisätietoa:
Juha Reima, juha.reima@nordicid.com

www.softorb.co.id

 

Lehdistötiedote

 

 

 

Ensin Amazon Go Seattlessa, nyt pientuottajien miehittämätön kauppa Juvalla! Suomalainen teknologiayhtiö Nordic ID mullistaa pientuottajien myyntikanavia...

Lue lisää

Nordic ID yhtiötiedote: Nordic ID perustaa tytäryhtiön Espanjaan

Lue lisää

Nordic ID uutuustuote: maailman paras pieni RFID-lukija - Nordic ID EXA21 mullistaa vähittäiskaupan ydinliiketoiminnan ja auttaa kehittämään ja edistämään asiakaskokemusta

Lue lisää