Nordic ID:n ja brittiläisen MGI:n yhteistyö mullistaa hotellien asiakaskokemusta

Nordic ID, suomalainen teknologiayhtiö, ja MGI, brittiläinen RFIDteknologiaan ja IoT ratkaisuihin keskittyvä yhtiö, syventävät yhteistyötään ja tuovat matkailualan toimijoille uusia asiakaskokemusta parantavia pilvipalveluja 

 

Viime vuosien aikana MGI on tehnyt yhteistyötä Nordic ID:n kanssa erilaisissa RFID -projekteissaOlemme innoissamme, että kumppanuutemme syvenee. Nordic ID:n kokemus monipuolisten RFID-ratkaisujen toimittamisesta eri alojen toimijoille tekee heistä luotettavan yhteistyökumppanin. Yhdessä voimme tarjota uudenlaisia RFID-pohjaisia ratkaisujamatkailu,hotelli- ja ravintola-alalle,” sanoo Oliver NewmanMGI:n kehitysjohtaja.  

 

Yhdistyneen kuningaskunnan talouden tärkeimpiin toimialoihin lukeutuvan matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan arvioidaan tuottavan 20 miljardia puntaa (noin 23,5 miljardia euroa) vuonna 2019. Matkakohteena ainoastaan Bangkok on suositumpi kuin Lontoo, jättäen globaalissa vertailussa Lontoon kakkossijalle. Vuonna 2020 Lontooseen suunnitellaan noin 11 600 uutta hotellihuonettajolloin matkailualan pysyvää kasvua on vaikea jättää huomioimatta. Tästä syystä matkailu-hotelli- ja ravintola-ala tarjoaa erinomaisen ympäristön todistaa mihin RFID teknologia pystyy.  

 

Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja kommentoi:  

”Lähdemme innolla kehittämään yhteistyötä MGI:n kanssa. Yhdessä pystymme toimittamaan mullistavia ratkaisuja matkailu-, hotelli- ja ravintola-alalle, jotka tulevat tukemaan asiakkaitamme heidän pyrkimyksissään palvella vieraitaan sekä uudella että tehokkaammalla tavalla. Olen vakuuttunut, että tämä tuo myös merkittäviä säästöjä asiakkaillemme, niin käyttöpääoman kuin veden ja energiakäytön osalta.”  

 

”Nordic ID:n dynaaminenpilvialusta, Nordic ID Radea, tarjoaa matkailu-, hotelli- ja ravintola-alan toimijoilletuoreenkosketuksen RFIDteknologiaan. Riippumatta siitä,haluaako asiakas seurata tuotevirtaansareaaliaikaisestivaitarjota hotellivierailleenuusia itsepalveluratkaisuja, Nordic ID Radetaipuu siihen. Olemme vakuuttuneita, että tämä on vasta RFID:n voittokulun alkua, ja MGI ja Nordic ID tulevat näyttämään kehityksen suunnan,” summaa Newman.   

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää