Nordic ID:n uusien globaalien yhteistyösopimusten arvo nousee useampaan miljoonaan euroon

NORDIC ID:N UUSIEN GLOBAALIEN YHTEISTYÖSOPIMUSTEN ARVO NOUSEE USEAMPAAN MILJOONAAN EUROON

Listautumista harkitseva teknologiayhtiö Nordic ID on lyhyen ajan sisällä sopinut globaalista partner-yhteistyöstä kahden kansainvälisen yhtiön kanssa. Yli 130 maassa IT-palveluja ja ratkaisuja tarjoavan CDW:n kanssa solmitut jälleenmyynti- ja tukipalvelusopimukset syventävät yhtiöiden yhteistyötä entisestään.

-”Meillä on kovat kasvutavoitteet tuleville vuosille, ja nämä sopimukset tukevat ja nopeuttavat pyrkimyksiämme saada jalansijaa uusilla markkinoilla sekä kasvattaa myyntiä,”sanoo Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja.

 

Yhteistyö CDW UK:n kanssa laajenee

CDW UK ja Nordic ID ovat yhdessä toteuttaneet useamman menestyksekkään toiminnan digitalisointiprojektin mm ravintola-alan, terveydenhuollon ja vähittäiskaupan asiakkaille. Jälleenmyynti- ja tukipalvelusopimusten myötä yhteistyö laajenee entisestään. CDW UK:n vuoden 2017 liikevaihto oli 858 miljoona puntaa ja työntekijöitä UK:ssa oli 1000, globaalisti yli 8500.

“Nordic ID:lle jälleenmyynti- ja tukipalvelusopimukset avaavat nopean väylän tarjota materiaalihallinnan ratkaisuja ja RFID-laitteita uusille alueille sekä erinomaisia mahdollisuuksia palvella asiakkaita paikallisesti ympäri maailman. Yhteistyö tuo meille pidemmällä aikajänteellä arviolta useamman miljoonan arvoista kasvua sekä palvelu- että tuotepuolella. ” sanoo Reima.

CDW tarjoaa tukipalveluja markkinoilla, missä Nordic ID:llä ei ole omaa tukipalveluverkostoa tai kumppania kuten Aasiassa. Sopimus myös vahvistaa ja laajentaa tukipalvelujen tarjontaa nykyisillä alueilla Euroopassa. CDW tarjoaa vastaisuudessa Nordic ID:n ohjelmistoja ja laitteita sekä alustaa osana ratkaisuportfoliotaan.

”Olemme käyttäneet Nordic ID:n Radea RFID- alustaa useamman vähittäiskaupan ja muun alan asiakkailla. Alustan luotettavuuden ja joustavuuden ansiosta suosimme sen käyttöä uusissa RFID-asiakasprojekteissamme.”toteaa Adrian Woodrup, CDW:n Practice Lead IoT & Analytics.

 

 

Nordic ID
Marketing
marketing@nordicid.com

 

www.nordic.fi/

 

Juha Reima
Toimitusjohtaja
juha.reima(at)nordicid.com
GSM. +358 05 555 3224

 

Nordic ID Group Oy on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4.2017 – 31.3.2018 oli 8,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 7 % liikevaihdosta. Liikevaihdosta 83 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. www.nordicid.fi

 

CDW is a leading multi-brand technology solutions provider to business, government, education and healthcare organizations in the United States, the United Kingdom and Canada. A Fortune 500 company with multi-national capabilities, CDW was founded in 1984 and employs more than 8,700 coworkers. For the trailing twelve months ended March 31, 2018, the company generated net sales of over $15 billion. www.CDW.com

 

 

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää