NORDIC ID:N ITSEPALVELUKASSA VALITTU EUROOPAN INNOVATIIVISIMMAKSI TUOTTEEKSI

Maailman suurimpiin kuuluva uutta teknologiaa seuraava konsulttiyhtiö Frost & Sullivan on valinnut suomalaisen Nordic ID:n nopean itsepalvelukassan Euroopan vuoden 2019 innovatiivisimmaksi uudeksi tuotteeksi.

 

Itsepalvelukassa hyödyntää uusinta RFID-teknologiaa: sen ansiosta asiakkaan ei tarvitse enää skannata jokaista tuotetta erikseen, vaan kassa voi lukea koko ostoskorin tai -kassin kerralla, vain muutamassa sekunnissa. Ostoskokemuksen mullistavan innovaation kehittäminen sai alkunsa yhteistyössä IBM iX:n kanssa, jolloin Nordic ID:n vastuulla oli kehittää itsepalvelun mahdollistavaa RAIN RFID-ratkaisua.

 

Frost & Sullivanin mukaan palkittu itsepalvelukassa on nostanut asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Sen avulla kassatapahtuman kestoa on voitu lyhentää kymmenesosaan perinteisestä kassamyyjän tekemästä ostosten lukemisesta.

 

Innovatiivisen itsepalvelukassan kehittämisen taustalla on halu sujuvoittaa tulevaisuuden ostokokemuksia. Uusille ratkaisuille on suuri tarve, sillä tutkimusten mukaan 56 prosenttia kaupassakävijöistä hylkää ostoksensa, mikäli he arvioivat joutuvansa jonottamaan yli kuusi minuuttia.

 

Frost & Sullivan käyttää palkintoja myöntäessään kymmenen kohdan arviointiprosessia, joka ottaa huomioon toimialan haasteet ja keskeiset trendit sekä sen kuinka tehokkaasti ja laadukkaasti tutkittavien yritysten tuoteinnovaatiot näihin haasteisiin vastaavat.

 

Palkintoperustelujen mukaan Nordic ID:n menestyksen taustalla on erityisesti ”alansa huippua edustava asiantuntemus, innovatiiviset ratkaisut ja asiakaskeskeinen toimintamalli”. Frost & Sullivan korostaa Nordic ID:n vankkaa sitoutumista sen eri toimialoja edustavien asiakkaidensa palvelemiseen: yritys auttaa asiakkaitaan saamaan maksimaalisen hyödyn RFID-investoinneistaan.

 

”Olemme erittäin otettuja saamastamme tunnustuksesta. Itsepalvelukassat ja muut kehittämämme ratkaisut kuten miehittämättömät kaupat tulevat mullistamaan niin tapamme tehdä ostoksia kuin kaupassa käynnin asiakaskokemuksen. Palkinto on merkki siitä, että tuotekehityksemme tekee oikeita ja asiakkaillemme merkityksellisiä asioita”, Nordic ID:n toimitusjohtaja Juha Reima sanoo.

 

Lisätiedot:

Juha Reima

Toimitusjohtaja, Nordic ID Oyj

Juha.reima(at)nordicid.com

+358 50 555 3224

 

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4.2018 – 31.12.2018 oli 6,5 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 80 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

www.nordicid.fi

Lehdistötiedote 080419

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää