SUOMALAISEN NORDIC ID:N INNOVAATIO PARANTAA ASIAKASKOKEMUSTA – ENSIESITTELYSSÄ KANSAINVÄLISILLÄ RETAILMESSUILLA NEW YORKISSA

SUOMALAISEN NORDIC ID:N INNOVAATIO PARANTAA ASIAKASKOKEMUSTA – ENSIESITTELYSSÄ KANSAINVÄLISILLÄ RETAILMESSUILLA NEW YORKISSA

Kotimainen teknologiayritys Nordic ID tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan: sen reaaliaikaiset seuranta- ja RFID-etätunnisteratkaisut herättävät kiinnostusta maailmanlaajuisesti. Yritys julkaisi New Yorkissa NRF-messuilla, maailman suurimmilla vähittäiskaupan messuilla, ensimmäistä kertaa laajemmalle yleisölle edistyneen vähittäiskaupan Infodesk-palvelupäätteen, jonka avulla asiakas voi tutkia tuotetietoja myymälässä itsenäisesti.

Palvelupäätteen erikoisuus on sen asiakasystävällinen käyttöliittymä: asiakkaan tarvitsee vain asettaa RFID-tunnisteella merkitty tuote Infodeskin lukualueelle, ja tuotetiedot ilmestyvät saman tien viereiselle näytölle. Asiakas voi tukeutua ostopäätöksessään yksilöityyn tuoteinformaatioon.

NRF-messuille osallistuminen on aina kokemus, mutta tänä vuonna olimme enemmän kuin innoissamme, sillä julkistimme ensimmäistä kertaa Nordic ID Experience -muotoilufilosofiaa edustavia ratkaisuja. Nordic ID Experience yhdistää skandinaavisen minimalismin huippuluokan käytettävyyteen ja laatuun. Nämä piirteitä haluamme sekä tuoteportfoliomme että brändimme edustavan”, kertoo Juha Reima, Nordic ID:n toimitusjohtaja, ja jatkaa:

”Nordic ID on lanseerannut vähittäiskaupan innovaatioita jo yli 30 vuoden ajan. Olemme yhdistäneet vähittäiskaupan toimialan läpikotaisen tuntemuksen edistyneeseen huipputeknologiaan. Tämän yhdistelmän ansiosta tuotamme jatkuvasti käänteentekeviä innovaatioita markkinoille.”

 

MARRASKUUSSA JULKAISTIIN MIEHITTÄMÄTÖN KAUPPA
Nordic ID:n kyky tuottaa mullistavia vähittäiskaupan ratkaisuja ei jää vain puheeksi: vain pari kuukautta sitten, marraskuussa 2018 yritys julkaisi ensimmäisen miehittämättömän S/MART-demokaupan Espoossa.

Kauppa on avoinna 24/7, ja myös siellä asiakkaat saavat tuotetiedot helppokäyttöisiltä Infodesk-palvelupäätteiltä – nyt NRF:ssä julkaistun uutuuden edeltäjiltä. Kaikki tuotteet on merkitty RFID-tageilla. Demokauppa on auki tammikuun loppuun asti.

”Nordic ID Infodesk on aidosti asiakaskokemusta edistävä ratkaisu. Se on koko ajan asiakkaan käytettävissä ja tarjoaa lisätiedot tuotteista heti hänen saatavilleen. Nettiostamisen etuja saadaan sen avulla tuotua kivijalkakauppaan. Myymälä siirtyy siis digiaikaan”, kertoo Juuso Lehmuskoski, Nordic ID Palveluliiketoiminnan johtaja.

Infodesk voi viestiä tekstien ja kuvien lisäksi videoilla, ja se voidaan yhdistää myös sosiaaliseen mediaan tai verkkosivuihin. Mahdollisuudet lisä- ja ristiinmyynnin tehostamiseen ovat houkuttelevat. Samalla palvelupääte tarjoaa asiakkaalle tilaisuuden tutustua ja sitoutua brändiin.

 

Lisätiedot:

Juha Reima
Toimitusjohtaja, Nordic ID
Juha.reima@nordicid.com
+358 50 555 3224

Juuso Lehmuskoski
Palveluliiketoiminnan johtaja, Nordic ID
juuso.lehmuskoski@nordicid.com
+358 40 510 3790

 

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.4.2017 – 31.3.2018 oli 8,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 6 % liikevaihdosta. Liikevaihdosta 83 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

www.nordicid.fi

 

Lehdistötiedote NRF infodesk

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää