NORDIC ID KASVATTAA LAITEPORTFOLIOTAAN JÄREÄLLÄ RFID-LUKIJALLA. NORDIC ID HH85 – TEOLLISEEN KÄYTTÖÖN.

Nordic ID, RFID – ratkaisuja kehittävä teknologiayhtiö, tuo markkinoille uuden järeän tuotelukijan teolliseen käyttöön.  

 

Nordic ID HH85

“Teolliset asiakkaamme ovat kysyneet Android -pohjaista kestävää RFID – laitetta, joka olisi kehitetty erityisesti vaativiin toimintaympäristöihin. Nordic ID HH85, meidän laiteperheemme kovin jäsen, vastaa teollisuuden ja keskusvarastojen tarpeisiin. Keskusvarastojen ja teollisuuden vaatimukset poikkeavat  vähittäiskaupan tarpeista. Käsilukijan muotoilussa huomioidaan nämä eristyitarpeet. Lukijan ”kumipuskuri”, IP65 – luokitus ja pistoolikahva vastaavat teollisten alojen laatustandardeihin,” kertoo Paul Murdoch, liiketoiminnan kehitys.

Tätä kevyttä mutta kestävää kannettavaa lukijaa on helppo käyttää myös hanskat kädessä. Akunkesto on 18 tuntia, mikä tuo kaivattua lisätehokkuutta tekemiseen. Kun akkua ei tarvitse vaihtaa kesken työvuoron pystyvät työntekijät keskittymään ydintoimintaan.

 

insinöörityön taidonnäyte

“Olen ylpeä kehitystiimistämme. He ovat jälleen kerran ylittäneet asetettuja odotuksia. Nordic ID HH85 on oikea insinöörityön taidonnäyte. Sen innovatiivinen muotoilu on suoraviivainen ja kevyt, mutta vastaa silti keskusvarastojen ja tehtaiden kestävyysvaatimuksia,”

sanoo Juuso Lehmuskoski, toimitusjohtaja Nordic ID.

Nordic ID HH85 -lukija laajentaa Nordic ID:n kannettavien laitteiden valikoimaa. Tämä järeä lukija on yhtiön kasvavan Android  -tuoteperheen uusin tulokas ja kasvattaa laiteportfoliota entisestään.

 

Lataa lehdistötiedote

 

Lue lisää:

Nordic ID Android – sarja

Englanninkielinen tuotesivu

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää