PIENTUOTTAJIEN EKOLOGISET LÄHIHERKUT SAA NYT MIEHITTÄMÄTTÖMÄSTÄ KAUPASTA

Ensin Amazon Go Seattlessa, nyt pientuottajien miehittämätön kauppa Juvalla! Suomalainen teknologiayhtiö Nordic ID mullistaa pientuottajien myyntikanavia oman teknologiansa avulla. Lähiruoan ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Torstaina 11.7.2019 Juvalla lanseerattiin pientuottajien miehittämätön, täysin automatisoitu kauppa. Kauppa on marraskuussa 2018 julkaistun Lähiapaja verkkokaupan jatke, josta rekisteröityneet asiakkaat voivat ostaa paikallisten tuottajien kala- ja lihatuotteita sekä vihanneksia.

– Meille paikallisille tuottajille tämä on upea tilaisuus tavoittaa uusia asiakkaita. Myymme jo oman luomutilamme tuotteita verkossa ja miehittämätön kauppa on meille tervetullut lisämyyntikanava, sanoo Sappion luomutilan Alexandra Lindqvist.

Lähiapaja-miehittämätön-kauppa-selfcheckout

– Lähiapaja-kauppa perustuu Nordic ID:n lanseeraamaan täysin automatisoituun S/MART kauppa-konseptiin, joka skaalautuu helposti sekä pienille että isoille kaupanalan toimijoille. Teknologia varmistaa, että tuotteita on aina saatavilla, ja helppokäyttöinen itsepalvelukassa tekee kaupassakäynnistä nopeaa ja vaivatonta, Nordic ID:n palveluratkaisuliiketoiminnan johtaja Juuso Lehmuskoski toteaa.

Kaupan valikoimissa on noin 20 pientuottajan luomutuotteita järvikalasta tuoreisiin vihanneksiin ja lihaan. Rekisteröitynyt asiakas saa tekstiviestillä tai sähköpostilla koodin, jolla hän avaa Lähiapajan oven. Kaupassa asiakas voi noutaa verkko-ostoksensa noutopisteeltä tai ostaa tuotteita suoraan kaupan hyllyiltä.

– Kehittämällä verkkokaupan noutopisteestä automatisoidun kaupan lähiruoan ostaminen muuttuu entistä helpommaksi. Asiakas voi nyt valita, maksaa ja noutaa tuotteet myös paikan päällä. Tämä varmasti laajentaa pientuottajien asiakaspiiriä, iloitsee Esko Helansuo, Xamkin projektipäällikkö.

Lähiapaja-miehittämätön-kauppa-selfcheckout

Kontin ja mobiilijärjestelmän on toimittanut CoReorient Oy. Maksuratkaisu tukee kortti- ja mobiilimaksamista. Lähiapaja-kauppa on osa Xamkin Fisu-postilla järvikalat liikkeelle -hanketta, jonka tavoitteena on uudistaa lähiruoan myyntikanavia.

Lähiapaja-kaupan osoite on Tulostie 1, Juva (ABC-asemalla).

 

Lisätiedot:

Juuso Lehmuskoski
Palveluratkaisuliiketoiminnan johtaja, Nordic ID
juuso.lehmuskoski(at)nordicid.com
+358 40 510 3790

Esko Helansuo
Projektipäällikkö, Xamk
esko.helansuo(at)xamk.fi
+358 40 543 7659

 

Nordic ID lehdistötiedote 11.7.2019

Vieraskynä-blogi Kauppalehdessä: Kohta Suomesta löytyy kauppoja, joissa ei ole myymälähenkilökuntaa

Nordic ID Oyj puolivuosikatsaus. Tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,90 miljoonaa euroa, ratkaisupalvelumyynti jatkoi kasvuaan, laitemyynti jäi tavoitteista.

Lue lisää

Brady Corporationin kokonaan omistaman tytäryhtiön Brady S.À.R.L.:n kaikista Nordic ID OYJ:n osakkeista tekemän julkisen käteisostotarjouksen alustava...

Lue lisää

Brady Corporation ilmoittaa aikomuksestaan hankkia koko Nordic ID Oyj:n osakekanta, tavoitteenaan IDS-liiketoiminnan strateginen kehittäminen; tekee suositellun...

Lue lisää